The product assortment on this website may differ from what is available where you are located. Do you want to visit the American website instead?

Säljansvarig Region Syd

På Hexatronic formar vi framtidens digitalisering och skapar hållbara nätverk över hela världen. En av våra säljare i Sverige har fått ett nytt uppdrag inom koncernen så vi söker en ny säljare till vårt södra distrikt. Vill du vara en del på vår resa?

Vårt företag har en gedigen och unik produktportfölj för fiberutbyggnad som vi säljer på internationell basis. Vi är marknadsledande i Norden, framför allt på den väletablerade svenska marknaden och ditt arbete innebär att bearbeta befintliga kunder i södra Sverige, med minst tre resdagar per vecka.

Vår försäljningsstrategi innebär att vi tillsammans med de större grossisterna bearbetar operatörer & installatörer för att skapa affärer. Vår försäljning sker via grossist. Vårt utbud består av systemlösningar för fiberanslutningar. Både inomhus och utomhuslösningar bygger på mikrokanalisaton, blåsfiber, fiberkabel och tillhörande kringutrustning.

Om Hexatronic

Hexatronic Cables & Interconnect Systems är en ledande tillverkare av fiberoptiska lösningar för bredbandskommunikation med egen produktion av fiberkabel, dukt, kopparkabel samt nätmateriel. Hexatronic C&I utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta systemlösningar för uppgradering och utbyggnad av befintliga nätverk. Företaget har 350 anställda och merparten av verksamheten utgår från Hudiksvall, där tillverkning och huvudkontor är beläget. Hexatronic C&I verkar på en växande global marknad med egna försäljningsteam i Sverige och Finland. Läs mer om företaget på hexatronic.com

Hexatronic Cables & Interconnect Systems är en del av Hexatronic Group, en koncern som skapar hållbara nätverk över hela världen genom att erbjuda ledande, högklassiga fiberlösningar för alla tänkbara användningsområden. Koncernen består av fler än 50 dotterbolag med totalt över 1900 anställda. Hexatronic Group är listad på Nasdaq Stockholm.

Dina arbetsuppgifter samt din profil

Du kommer att ingå i en sammansvetsad grupp av säljare och tekniker spridda över landet. Vi är två säljkårer med olika produktgruppsansvar som jobbar tillsammans i Sverige. Du kommer bli en del av vår fabrik i Hudiksvall och kommer där ha alla resurser du behöver för att lyckas med din försäljning i ditt distrikt.

Vi arbetar med förtroendeskapande försäljning och långsiktiga relationer och söker nu dig som vill skapa affärer på vår marknad från Jönköping och söderöver. Vi tror att du känner dig hemma i några av följande profiler:

  • Brinner för att jobba långsiktigt med kundrelationer och utveckla försäljning så både vi och våra kunder blir vinnare tillsammans.
  • Vill jobba fritt under ansvar med fokus på utveckling av försäljning från ax till limpa.
  • Vill vara med i ett team med fokus på att leverera kvalitetsprodukter till den svenska telekominfrastrukturen.
  • Du är en utåtriktad person som gillar att lära dig, skapa nya möjligheter och bli en del av ett team som jobbar innovativt med försäljning med mål att vara i framkant på den svenska marknaden.
  • Du förstår grossistförsäljning och offentliga upphandlingar
  • Har erfarenhet från arbete i CRM-system så som HubSpot och affärssystemet Monitor eller liknande.
  • Kanske finns du redan som etablerad säljare på den svenska marknaden. I vår bransch eller annan och tycker Hexatronic är ett spännande företag att vara en del av?
  • Oavsett bakgrund är ditt intresse för kundbearbetning av befintliga och nya kunder, samt vilja att arbeta förtroendeingivande och målinriktat. Detta är grunden till att lyckas som säljare hos oss. Din framgång ligger i den tid du lägger på att vara ute hos kunder, samt offertarbete och analyser i Excel. Detta förutsätter att du arbetar obehindrat med Microsoft Office-paketet.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Att vara en del av Hexatronic

På Hexatronic tror vi att ju fler som har tillgång till vad framtiden har att erbjuda desto bättre blir den. Det vill vi bidra till. För det krävs robusta och pålitliga fibernät.
Vi jobbar nära våra kunder, med engagemang, hållbart tänkande och djup förståelse för deras affär. På vår arbetsplats bryr vi oss om och stöttar varandra, och bygger en stark och livfull gemenskap. Hos oss är vi lyhörda och proaktiva. Det är så vi vinner och behåller våra kunders och varandras förtroende.

Med helhetssyn på hållbar utveckling vill vi tillsammans med våra medarbetare, kunder och leverantörer bidra till ett mer hållbart samhälle. Som global aktör inom fiberutvidgning har vi en viktig roll att spela när Agenda 2030 ska förverkligas. Läs mer om oss på hexatronic.com

Så här söker du tjänsten 

Rekrytering för denna tjänst sker i samarbete med Nova Search. Vänligen skicka in din ansökan hos Nova Search.


Facklig kontakt:
Jens Samuelsson, Unionen, tfn: 010-453 02 97
Mikael Åkerström, Akademikerna, tfn: 010-453 02 30

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Södra Sverige

Topic

Sweden
Keep me updated
Subscribe
Oh no! Could not find any posts that were tagged with “sweden”!