Skip to main content
Home / Job openings / Chef-Lager – Hexatronic, Hudiksvall
A person in a warehouse walks past a large spool of pink microduct. More coils and industrial elements are visible.

Chef-Lager – Hexatronic, Hudiksvall

May 24, 2024

Hexatronic i Hudiksvall rekryterar och söker en ny Chef-Lager till vårt härliga team. 

Om oss

Hexatronic Cables & Interconnect Systems AB är en del av Hexatronic Group, en teknikkoncern specialiserad inom fiberkommunikation. Koncernen levererar produkter och lösningar för optiska fibernät. Inom Hexatronic tror vi att människor med olika perspektiv, kunskaper och erfarenheter är en avgörande faktor för att skapa det innovativa klimat som krävs för långsiktig, affärsmässig framgång. Läs mer om koncernen på www.hexatronic.com/sv/investerare

Om tjänsten

Vår nuvarande Chef-Lager lämnar för annan utmaning och därmed söker vi hans efterträdare.

Du som axlar rollen blir en operativ första linjens chef med främsta uppgift att leda ca 25 medarbetare. Chef-Lager har tillsammans med medarbetarna i sin organisation bl.a. ansvar för interntransport och lagerplacering av våra produkter, plockning och packning för utleverans samt lossning och lastning av bilar.

Du ska förutom ett aktivt ledarskap även ansvara för att verksamheten är kostnadseffektiv och når uppsatta mål för kvalitet och leveransförmåga. Ständiga förbättringar med kunden i centrum ska ingå som en naturlig del av det dagliga arbetet. Du kommer att få arbeta i en expansiv miljö med engagerade och erfarna medarbetare.  

Rollen ställer höga krav på kommunikativ förmåga med fokus på tydlighet och dialog. I vår verksamhet arbetar vi ofta tvärfunktionellt, vilket innebär ständigt samarbete med andra avdelningar och funktioner.

Din profil

I grunden bör du ha en högskoleutbildning inom logistik eller lager alternativt relevant motsvarade erfarenhet kombinerad med personliga egenskaper som lyhördhet, analytisk förmåga och ett drivet arbetssätt. Du är en engagerad person med förmågan att både jobba operativt och med en tydlig vilja och ambition att leda och fördela arbetet så att alla inom teamet vet vad de skall göra samt skapa förutsättningar för gruppen att lyckas med sina uppgifter. Allt med kunden i fokus.

Du bör ha erfarenhet från lagerhantering och flöden inom tillverkningsindustrin varav något eller några år som chef.

Du är övertygad om att ett coachande förhållningssätt är vägen till att lyckas som ledare. Du prioriterar och förstår vikten av närvaro och tillgänglighet för att skapa delaktighet. Att du är öppen och positiv och tycker om att arbeta med människor är förutsättningar för tjänsten.

Välkommen till en spännande och dynamisk arbetsplats i ett företag med tydliga mål om att expandera mot nya marknader och kundsegment. Du kommer till en modern arbetsmiljö, där vi engagerade medarbetare skapar framtidens fiberkommunikation åt en global marknad.

Så här söker du tjänsten

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev senast 2024-08-18.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Ulf Strandell, 070-372 99 44.

Fackliga representanter: Akademikerföreningen Mikael Åkerström, 070-544 62 67, Unionen Jens Samuelsson, 070-649 03 35, Ledarna Jens Dahlin, 070-308 06 73.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Hudiksvall

Publiceringsdatum
2024-05-24


Ansök här

Subscribe to new job openings

The product assortment on this website may differ from what is available where you are located. Do you want to visit the US website instead?